Kobayashi vrea să câştige constant puncte în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.02.2012
Kamui Kobayashi speră să se claseze cu regularitate în puncte în 2012, în timp ce Sergio Perez intenţionează să realizeze la rândul său progrese.

Kamui Kobayashi este încrezător în calităţile noului monopost dezvăluit luni de Sauber şi îşi propune câteva obiective ambiţioase pentru sezonul 2012.

Aflat în faţa celui de-al treilea sezon complet în Formula 1, japonezul speră să fie apt să termine cu regularitate în puncte.

"2012 nu va fi numai al treilea meu sezon în Formula 1, dar şi al treilea în aceeaşi echipă. am trecut prin multe împreună şi putem beneficia de pe urma experienţei. În primul an am avut un start prost, dar o a doua jumătate de sezon bună. Al doilea sezon a fost exact invers. În al treilea an ar trebui să fim destul de siguri să terminăm constant în puncte", a declarat el într-un comunicat de presă.

La rândul său, Sergio Perez are drept obiectiv să înregistreze progrese în al doilea său sezon în Formula 1, după ce debutul a fost presărat atât cu evenmente pozitive, cât şi cu evenimente negative, cum ar fi accidentul suferit în calificările de la Monaco.

"Primul meu an în Formula 1 pare să fi fost acum trei ani, pentru că s-au întâmplat multe lucruri.

Dar acum simt că am ajuns în Formula 1 şi sunt determinat să fac un pas înainte în 2012 şi să obţin rezultate mai bune pentru echipa cu regularitate", a precizat mexicanul.

Este al doilea sezon consecutiv în care Sauber mizează pe o linie de piloţi alcătuită din Kobayashi şi Perez.

Via | Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru