Kovalainen, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 31.10.2009
Heikki Kovalainen a fost penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu din Abu Dhabi dupa ce a fost nevoit sa schimbe cutia de viteze.

Desi a dominat autoritar calificarile pentru cursa inaugurala de la Abu Dhabi prin Lewis Hamilton, McLaren nu a fost scutita de probleme tehnice.

Heikki Kovalainen s-a oprit pe circuit in timpul celei de-a doua parti a calificarilor din cauza unor probleme la transmisie, timpul realizat in acel moment fiind suficient pentru a obtine locul 13 pe grila de start.

Cu toate acestea, echipa a constatat ca monopostul finlandezului are nevoie de o noua cutie de viteze pentru cursa de duminica, iar inlocuirea acesteia este echivalenta cu o penalizare de 5 pozitii pe grila de start. Astfel, Kovalainen va lua startul in Marele Premiu din Abu Dhabi doar de pe locul 18, in ceea ce ar putea fi ultima sa cursa pentru McLaren.

Via | McLaren

Comentarii (1)

  • Bietul de el
    Asta va fi probabil ultima lui cursa intr-un monopost McLaren.
    http://racerfan.blogspot.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru