Kubica a abandonat in Raliul Siciliei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.11.2009
Robert Kubica a avut parte de un accident in Raliul Siciliei si a fost nevoit sa abandoneze in momentul in care era lider in clasa sa.

Proaspat confirmat ca pilot la Renault F1 Team pentru sezonul urmator, Robert Kubica a participat in acest weekend la Raliul Siciliei din regiunea Taormina-Messina.

Aflat la volanul unei masini Renault Clio R3 apartind echipei DP Motorsports, polonezul in varsta de 24 de ani a fost lider in clasa R3C la finalul zilei de vineri, demonstrand astfel ca are calitati pentru a fi si un bun pilot de raliuri.

Cu toate acestea, Kubica a lovit un zid in a treia proba speciala desfasurata sambata, avariind partea dreapta-fata a masinii, motiv pentru care a fost nevoit sa abandoneze. Inainte de producerea accidentului, pilotul polonez era constient ca a doua zi de probe va fi mult mai dificila.

"Imi plac testele si oamenii au fost foarte primitori. Vineri nu am atacat, am incercat sa aflu cat mai multe despre masina, dar astazi (n.r - sambata) provocarea este mult mai lunga. Singurele necunoscute sunt notitele, sper sa ma obisnuiesc sa pilotez in acest mod. Trebuie sa invat sa ascult", a explicat fostul pilot al echipei BMW-Sauber.

Aventura lui Kubica in lumea raliurilor nu se va incheia insa aici, polonezul urmand sa concureze in Raliul de Var din campionatul francez pe 27 noiembrie, alaturi de sextuplul campion mondial din WRC Sebastien Loeb.

Via | WRC

Taguri: Kubica, raliu

Comentarii (1)

  • :)))
    si aci sextuplu
    :)):))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru