Kubica a început a doua etapă a procesului de reabilitare

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.05.2011
Robert Kubica a început a doua etapă a procesului de reabilitare după accidentul suferit în februarie, însă revenirea sa în Formula 1 rămâne incertă.

Medicii care l-au îngrijit pe Robert Kubica după accidentul suferit într-un raliu din Italia la începutul lunii februarie au anunţat că polonezul a trecut cu succes de prima etapă a procesului de recuperare.

În consecinţă, pilotul echipei Renault a demarat a doua etapă a acestui proces, care include un program intensiv pentru reabilitarea funcţionalităţii braţului. În acest sens, el va efectua o serie de operaţii minore care reprezintă o simplă formalitate, iar prima dintre ele a fost realizată marţi. Kubica a primit în această săptămână şi vizita şefului Eric Boullier, care şi-a manifestat satisfacţia pentru progresele înregistrate de pilotul său.

"Robert a făcut încă un pas înainte în procesul de reabilitare, iar doctorii sunt surprinşi în mod plăcut de modul în care condiţia sa se îmbunătăţeşte. Acum este doar o problemă de timp şi, chiar dacă răbdarea nu este principala calitate a lui Kubica, este perfect conştient că reabilitarea va fi un proces foarte lung."

"Am vorbit despre ultimele dezvoltări ale monopostului şi a fost interesat să audă mai multe detalii despre R31, pneuri şi strategii.

Kubica este încă implicat foarte mult, păstrează legătura cu inginerii şi l-am ţinut la curent cu fiecare decizie importanta pe care a luat-o echipă. Poate că nu este tot timpul alături de noi în acest an, dar face în continuare parte din familia Renault", a declarat francezul.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru