Kubica a luat măsurile pentru cockpitul noului monopost

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.12.2010
Robert Kubica şi-a luat măsurile pentru cockpitul noului monopost Renault pentru sezonul 2011.

Robert Kubica a efectuat în această săptămână o vizită la fabrica echipei de la Enstone, în cadrul căreia a urcat în cockpit pentru a-şi lua măsurile, cu scopul de a se simţi confortabil în noul monopost.

Deşi este una banală, operaţiunea este un caracter important, întrucât poziţia pilotului în cockpit asigură o manevrabilitate corespunzătoare a monopostului.

"Pe măsură ce noul monopost se apropie de finalizare, una dintre ultimele piese ale puzzle-ului este ajustarea pilotului în maşină. Şi exact acest lucru s-a întâmplat recent la Enstone, unde Robert Kubica a avut o întâlnire cu inginerii pentru luarea măsurilor preliminare pentru sasiu. Evident, noul Renault a fost "desenat" în jurul lui Kubica, dar are sens să verifici dacă se potriveşte. De aceea a urcat în cockpit pentru a verifica dimensiunile şi confortul", a anunţat echipa cu sediul la Enstone într-un comunicat de presă.

Kubica a profitat de vizită la sediul echipei pentru a vedea şi tunelul de vânt, acolo unde inginerii lucrează deja la pachetul aerodinamic pentru Marele Premiu al statului Bahrain, prima cursă a sezonul 2011.

Via | Renault

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru