Kubica a terminat pe locul 3 raliul din Franţa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.10.2010
Robert Kubica a terminat pe locul 3 etapa desfăşurată în sudul Franţei în Campionatul European de Raliuri.

În avanpremiera Marelui Premiu al Coreei de Sud, Robert Kubica a participat în weekendul precedent la o etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri, ce a avut loc în sudul Franţei şi s-a desfăşurat în mare parte pe un traseu similar cu cel din Raliul Monte Carlo.

Aflat la volanul unui Renault Clio S1600, polonezul a terminat competiţia pe locul 3 în clasamentul general după ce a stabilit cel mai bun timp în 3 dintre cele 14 probe speciale. Performanţa pilotului Renault F1 Team este cu atât mai importantă cu cât cei mai mulţi dintre rivalii săi au concurat cu maşini din clasa superioară S2000.

Precedentă incursiune a lui Kubica în lumea raliurilor a avut loc la începutul acestui an în Raliul Monte Calo din cadrul Intercontinetal Rally Challenge, însă polonezul a avut la scurt timp după start din cauza unor defecţiuni la motor.

Via | ESPNF1

Comentarii (1)

  • Rezultatul lui Kubica
    Nu stiu impotriva cui a concurat dar trebuie sa recunosc ca rezultatul este impresionant. Totusi continui sa cred in faptul ca un sportiv poate fi performat pe termen lung doar pe nisa.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru