Kubica anticipează un nou progres la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.06.2010
Robert Kubica este încrezător că Renault vă înregistra o nouă îmbunătăţire a rezultatelor la Valencia, graţie unui update pregătit pentru acest eveniment.

Renault este una dintre surprizele plăcute ale sezonului 2010, după ce Robert Kubica a obţinut câteva rezultate pozitive la volanul monopostului R30, cu ajutorul cărora a acumulat deja 73 de puncte.

Polonezul priveşte cu o încredere şi mai mare spre Marele Premiu al Europei, acolo unde Renault pregăteşte un nou update pentru monopost.

"Este un circuit lat cu multe zone de frânare şi viraje lente. Mă aşteptam să avem o aderentă mai bună decât în Canada, care are o aderentă scăzută. Şi în sfârşit vom introuce un update pe care ar fi trebuit să-l introducem la Montreal", a declarat Kubica la finalul Marelui Premiu al Canadei.

Polonezul a terminat cursa de la Montreal pe locul 7, însă crede că strategia de a concura la start cu pneuri medium a fost greşită şi că ar fi obţinut şi mai multe puncte dacă ar fi adoptat strategiile celor mai mulţi piloţi.

"Având în vedere cât de dificilă a fost această cursă pentru noi, cred că rezultatul a fost cel mai bun pe care îl puteam obţine, mai ales că au fost momente când am crezut că s-a încheiat cursa.

Cred că dacă am fi utilizat pneuri supersoft în calificări şi am fi avut o poziţie de start mai bună am fi putut obţine ceva mai multe puncte. Strategia noastră pentru pneuri nu a funcţionat, chiar dacă după cursă este uşor să spun asta. Am suferit o mare degradare a pneurilor şi a trebuit să opresc repede la boxe, pe când în al doilea stint am fost foarte lent după ce pneurile au început să se degradeze", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • alonso
    Cursa trecuta Alonso ,a facut niste depasiri extraordinare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru