Kubica confirma participarea la Rallye du Var

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.11.2009
Robert Kubica a confirmat ca va concura in ultima etapa a Campionatului Francez de Raliuri.

Pasiunea lui Robert Kubica pentru raliuri se va materializa si la finalul lunii noiembrie, la numai doua saptamani dupa ce a avut parte de un accident in Raliul Siliciei.

Pilotul echipei Renault va concura in perioada 27-29 noiembrie la volanul unui Renault Clio Sport R3 Maxi in Rallye du Var, ultima etapa in cadrul Campionatului Francez de Raliuri. Polonezul este incantat de oportunitatea de a-si incerca din nou sansele intr-un raliu.

"Sunt intersat de toate competitiile din sporturile cu motor si in special de raliuri. Este o competitie foarte solicitanta si spectaculoasa si m-am gandit sa particip de mult timp, asa ca noul contract cu Renault a creat oportunitatea perfecta pentru a incerca.  Voi aborda evenimentul cu precautie, fara niciun obiectiv particular. Drumurile din sudul Frantei sunt frumoase si provocatoare, asa ca voi incerca sa ma bucur la volanul unui Renault ClioSport R3 Maxi al echipei Chazel", a declarat el pentru site-ul oficial al echipei Renault.

Via | Renault

Taguri: Kubica, Renault, raliu

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru