Kubica, confirmat la Raliul Taormina-Messina

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.11.2009
Robert Kubica a fost confirmat pe lista participantilor la Raliul Taormina-Messina ce va avea loc in Italia in perioada 13-14 noiembrie 2009.

Robert Kubica intentioneaza sa profite din plin de vacanta prilejuita de pauza competitional din Formula 1 si isi va pune in aplicare planul de a concura intr-un raliu.

Prima experienta va avea loc in acest weekend in regiunea Sicilia, unde polonezul va concura in Raliul Taormina-Messina la volanul unei masini Renault Clio R3. Kubica va concura cu o masina Renault la numai cateva saptamani dupa ce a fost confirmat ca pilot al echipei franceze incepand din sezonul 2010, in ciuda faptului ca detine o Skoda Fabia WRC.

In plus, presa internationala speculeaza ca pilotul in varsta de 24 de ani va concura si in cadrul Raliului du Var care va avea loc in Franta la finalul acestei luni, acolo unde l-ar putea avea drept adversar si pe sextuplul campion mondial Sebastien Loeb.

Kubica i se alatura astfel lui Kimi Raikkonen, care a debutat oficial in Campionatul Mondial de Raliuri in acest an in cadrul etepi din Finlanda desfasurata in luna august. Un alt pilot care a admis interesul pentru raliuri este Heikki Kovalainen, actualul pilot al echipei McLaren.

Via | F1-Live

Taguri: Kubica, raliu

Comentarii (2)

  • Nu mai gresiti
    sextuplul campion
    0 0
  • :))
    sextuplul:)):))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru