Kubica depăşeşte aşteptările în privinţa recuperării

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.03.2011
Recuperarea lui Robert Kubica după accidentul suferit în raliuri decurge peste aşteptările iniţiale, potrivit declaraţiilor lui Eric Boullier.

După cea de-a patra operaţie suferită în urmă cu o săptămână ca urmare a gravului accident suferit într-un raliu din Italia, Robert Kubica a început perioada propriu-zisă de recuperare.

Potrivit lui Eric Boullier, şeful echipei Renault, polonezul se află într-o stare foarte bună, peste aşteptările medicilor în privinţa recuperării sale.

"Noutăţile sunt pozitive. A depăşit toate aşteptările, indiferent că vorbim despre reabilitare sau recuperare. Este un exemplu pentru spital, iar medicii îl sprijină. Este extrem de motivat şi are un moral bun şi, chiar dacă nu totul decurge roz în fiecare zi, are un spirit excepţional", a declarat francezul pentru agenţia de presă AFP.

În prezent, Kubica se afla în continuare internat în spitalul Santa Corona din Italia, după ce a decis anterior să rămână în această unitate pentru începutul perioadei de recuperare, întrucât a fost tratat bine de medici.

Via | BBC Sport

Comentarii (1)

  • janick
    De buna seama...
    ...pentru Kubica, sezonul este pierdut; insanatosire grabnica! Renault e pe maini bune,-cu toata simpatia pentru Nick Heidfeld, mi-as fi dorit acest sezon cu Renault "in formatie completa"!! Ar fi fost-desigur-si ceva spectacol!!!!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru