Kubica, încântat de podiumul realizat la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.05.2010
Robert Kubica este bucuros că a terminat pe podium cursa de la Monaco, deşi a pierdut o poziţie la start în favoarea lui Sebastian Vettel.

Robert Kuubica a avut un parcurs foarte bun pe tot parcursul Mrelui Premiu al statului Monaco, reuşind să se poziţioneze pe locul 2 al grilei de start la finalul calificărilor.

Pilotul echipei Renault a fost depăşit însă la start de Sebastian Vettel şi a fost nevoit să se mulţumească cu locul 3 pe un circuit pe care depăşirile sunt cvasi-imposibile. Chiar şi în acest context, polonezul a admis că nu se aştepta să termine pe podium cursa de la finalul săptămânii trecute.

"Locul 3 la Monaco este un super-rezultat pentru noi după un weekend exceclent. Nimeni nu se aştepta să terminăm pe podium aici, dar am fost în frunte tot weekendul şi întreaga echipă merita acest rezultat. La start am pierdut o poziţie în favoarea lui Vettel, dar ştiam că va fi dificil să plec de pe partea murdară a circuitului".

"În cursă am fost în formă foarte bună şi cred că am fost puţin mai rapid decât Vettel pe pneurile medium, în special după restarturile cursei, ceea ce demonstrează progresul pe care continuăm să îl facem ca echipa, iar acest lucru este încurajator pentru următoarele curse", a precizat Kubica.

Cele 18 puncte cucerite în Principat l-au propulsat pe Kubica până pe locul 6 în clasament cu 59 de puncte.

Via | Renault

Comentarii (6)

  • tibycske
    iarasi gresit
    Pentru locul 3 Kubica a cucerit 15 puncte conform regulamentului din acest an. 18 puncte gastiga pilotul de pe a doua treapta a podiumului.
    4 0
  • f1_alonso
    Kubica
    Chiar ma bucur pentru el ,a castigat locul3 pentru ca merita si demonstreaza ca est un pilot bun .Pronosticul l-am si dat vinerea trecuta ca vom avea surprize din partea lui Kubica si lui Alonso desigur :D.Si asa a fost,a fost o cursa buna fara depasiri ,in prima parte punctul de referinta a fost Fernando plecand de pe ultimu loc.Viata merge inainte si asteptam noua confruntare a echipelor pe circuitul din Turcia.
    5 0
  • Monaco
    kobita
    asta betiv!!!
    2 4
  • f1_alonso
    ^ ^
    Da tu ce bei lapte batut,nu este normal s bea sampanie dupa cursa ? :P
    5 0
  • Monaco
    raspuns
    ...nu-mi place de polonezu asta!...asta-i tot.
    3 3
  • fan rosu
    kubica
    estic, de-al nostru. un pilot exceptional si de mare caracter!bravo kubica!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru