Kubica, încrezător că va obţine un rezultat bun la Monza

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.09.2010
Robert Kubica este optimist că Renault poate obţine o nouă performantă notabilă în Marele Premiu al Italiei.

După un început de sezon mai degrabă modest, Renault a început să realizeze progrese semnificative în ultima perioadă, iar Robert Kubica a ocupat ultimul loc pe podium în cursa de la Spa Francorchamps din urmă cu o săptămână.

Chiar dacă echipele încep treptat să se concentreze pe sezonul următor, pilotul echipei Renault consideră că poate continua rezultatele pozitive şi în acest weekend la Monza, în special dacă francezii vor utiliza din nou sistemul F-duct.

"Cred că va fi un weekend foarte interesant pentru a judeca performanta monoposturilor. Spa a fost un bun exemplu despre cât de puternic poate fi sistemul F-duct şi am fost imediat mai competitivi şi mai aproape de cei din frunte după ce l-am implementat. Efectul va fi mai puţin semnificativ la Monza pentru că monoposturile concurează cu o forţă de rezistenţă a aerului mai mică, dar va aduce totuşi un avantaj, aşa că trebuie să vedem ce echipe îl vor folosi şi dacă îl vom folosi şi noi", a declarat el în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Italiei.

Cu toate acestea, Kubica preferă să rămână precaut în declaraţii şi evită să menţioneze care este obiectivul său pentru acest weekend.

"Acest circuit produce surprize uneori, aşa că prefer să rămân precaut în privinţa predicţiilor.

Dar dacă maşina va fi la fel de bună ca la Spa, nu văd niciun motiv pentru care să nu fim competitivi la Monza", a adăugat el.

Renault va lua o decizie în privinţa utilizării sistemului F-duct în Marele Premiu al Italiei la sfârşitul celor două sesiuni de antrenamente libere de vineri.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru