Kubica le transmite fanilor că se externează în maxim 10 zile

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.04.2011
Robert Kubica le-a transmis fanilor că se va externa din spital în cel mult 10 zile, însă perioada sa de recuperare rămâne incertă.

Robert Kubica se apropie de finalizarea primei etape din procesul de recuperare pe care l-a început după gravul accident suferit într-un raliu din Italia în luna februarie.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei Renault, pilotul polonez a dezvăluit că va părăsi spitalul Santa Corona într-un interval de cel mult 10 zile, după care se va odihni la reşedinţa sa din Monaco.

"Încep să mă simt mult mai bine acum. Recuperarea mea merge în direcţia potrivită: puterea şi masa mea cresc zilnic şi ca rezultat voi părăsi spitalul Santa Corona foarte curând. Nu am o dată precisă, dar sper să fiu capabil să plec în următoarele 10 zile. Mobilitatea mâinii mele este limitată, dar asta este destul de normal în acest gen de situaţii, pentru că muşchii conectori ai braţului sunt încă slabi din cauza perioadei lungi de inactivitate", a declarat el.

După externare, Kubica va începe primele programe de antrenament pentru refacerea musculatorii, iar acestea vor avea loc în Italia.

"Imediat ce părăsesc spitalul, mă voi duce acasă la Monaco pentru o scurtă perioadă de odihnă.

Apoi voi merge la facilităţile doctorului Ceccarelli din Italia unde voi începe un program profund de reabilitare şi un program preliminar uşor de antrenament. Cele două programe se vor intersecta gradual în funcţia de viteză de recuperare", a adăugat el.

Nu în ultimul rând, Kubica a ţinut să le mulţumească fanilor pentru sprijinul pe care l-a primit pe tot parcursul perioadei de recuperare.

"Trebuie să admit că a fost copleşitor şi m-a ajutat foarte mult. Nu am realizat că atât de mulţi fani mă sprijină. Sunt foarte flatat şi promit că, atunci când voi reveni, le voi oferi tot ce am mai bun", a încheiat el.

Perioada de recuperare a pilotului polonez rămâne în continuare incertă.

Via | Renault

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (3)

  • Sanatate multa!
    10 0
  • janick
    Cu regretul...
    ...ca Robert KUBICA este "marele absent" al sezonului 2011, ii doresc insanatosire grabnica si revenire cat mai curand-posibila!
    Tuturor fanilor F1 (indiferent de "culoarea" monopostului), transmit urarea de Sfinte sarbatori de Pasti cu lumina-n suflet, multe bucurii si fericire!!
    5 0
  • Sanatate
    Sa revii Kubica cat de urgent la renault sa adunam pucte, si la echipa si la constuctor. Sanatate
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru