Kubica mai are nevoie de câteva luni de reabilitare

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.10.2011
Riccardo Ceccarelli, doctorul lui Robert Kubica, susţine că polonezul mai are nevoie de câteva luni de recuperare, motiv pentru care postul său la Renault devine incert.

Speranţele ca Robert Kubica să revină la volanul unei maşini de serie sau a unui monopost de competiţie până la finalul lunii noiembrie au scăzut dramatic în urma unui anunţ făcut în această săptămână de doctorul său Riccardo Ceccarelli.

Acesta a dezvăluit că polonezul mai are nevoie de câteva luni de reabilitare şi a exclus posibilitatea de a testa în viitorul apropiat, însă insistă că obiectivul rămâne revenirea în Formula 1 în 2012.

"(Reabilitarea mai durează) câteva luni. Obiectivul nostru este să-l readucem în Formula 1. Dar încă mai mare nevoie de câteva luni de reabilitare. Rănile au fost atât de dificile, încât mulţi colegi şi specialişti au exclus revenirea la volan a lui Robert. Dar încetul cu încetul totul s-a îmbunătăţit şi sperăm să-l vedem pilotând cât mai curând, întrucât sezonul 2012 devine din ce în ce mai aproape", a declarat el pentru postul italian de televiziune Lucca.

Veştile vor fi dificil de acceptat de oficialii echipei Renault, care au fost de acord să amâne o decizie finală în privinţa liniei de piloţi până spre finalul lunii noiembrie.

Imposibilitatea de a testa un monopost în acest interval de timp va pune însă presiune pe şeful Eric Boullier, care trebuie să decidă dacă acceptă să rişte pe Kubica sau să caută un alt pilot care să facă pereche cu Vitaly Petrov. Echipa anglo-franceză are mai multe opţiuni în acest sens, printre cele mai vehiculate nume fiind cele ale lui Bruno Senna şi Romain Grosjean.

Via | GMM

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru