Kubica participă la un raliu în sudul Franţei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Robert Kubica va concura în acest weekend într-o etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri la volanul unui Renault Clio S1600.

Robert Kubica a decis să profite de pauza de două săptămâni care precede Marele Premiu al Coreei de Sud pentru a se relaxa prin intermediul uneia dintre cele mai mari pasiuni ale sale, raliurile.

Polonezul va urca la volanul unei maşini Renault Clio S1600 cu care va concura în antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc pe asfalt în sudul Franţei.

Pe de altă parte, pilotul echipei Renault vă avea ocazia să parcurgă o mare parte din traseul pe care ar fi trebuit să îl efectueze în Raliul Monte Carlo din luna ianuarie a acestui an, la care a luat startul în cadrul competiţiei Intercontinetal Rally Challenge. La vremea respectivă, polonezul a fost nevoit să abandoneze la scurt timp după start din cauza unor defecţiuni la motor.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru