Kubica, precaut înaintea cursei din Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.09.2010
Robert Kubica abordează cu precauţie Marele Premiu din Singapore, chiar dacă există premise să obţină un rezultat bun.

Circuitul Marina Bay din Singapore are caracteristici asemănătoare cu cel de la Monaco, acolo unde Robert Kubica a obţinut cea mai bună performanţă din acest sezon, terminând pe locul trei în spatele lui Mark Webber şi Sebastian Vettel.

Din acest motiv, se anticipează că Renault este una dintre favoritele la podium în acest weekend, însă pilotul polonez preferă să rămână precaut, întrucât rivalii au dezvoltat semnificativ monoposturile în ultimele patru luni.

"Cred că trebuie să fim atenţi. Este adevărat ca Singapore este cel mai apropiat circuit de Monaco, dar Monaco a fost cu peste patru luni în urmă. Mi-ar plăcea ca monopostul să fie la fel de competitiv şi uşor de pilotat ca atunci, pentru că îmi permite să forţez de la inceput şi mai uşor pentru ingineri să extragă performanţa. Dar lucrurile se schimbă rapid în Formula 1 şi s-ar putea să nu fie vorba", a declarat el.

În schimb, coechipierul său Vitaly Petrov şi-a trasat din nou ca obiectiv să pătrundă în ultima parte a calificărilor şi spera să-i învingă pe rivalii de la Mercedes GP.

"Obiectivul meu este să lupt în top 10 şi să ajung în Q3.

Obiectivul nostru rămâne să încerc să înving Mercedes. Va fi o provocare pentru ca totul va fi nou pentru mine, dar va fi un weekend provocator pentru toată lumea", a precizat rusul.

Via | Renault

Comentarii (1)

  • Kubica
    Modest si echilibrat ca intotdeauna!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru