Kubica refuză să vorbească despre o posibilă revenire în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.06.2012
Robert Kubica susţine că evită apariţiile în presă pentru că nu ştie când şi dacă va putea reveni în Formula 1 după accidentul suferit anul trecut în raliuri.

Robert Kubica a efectuat la finalul lunii trecute o nouă operaţie la cot în cadrul procesului de recuperare după accidentul suferit la inceptului anului 2011 într-un raliu din Italia.

Fostul pilot al echipei Renault refuză însă să facă orice fel de comentarii despre starea sa de sănătate şi, mai ales, despre şansele de a reveni în Formula 1, afirmând că adoptă această tactică din simplul motiv că nu ştie nici el răspunsul la această întrebare.

"Ce sens are să vorbesc cu presa ştiind că nu voi fi capabil să răspund la prima întrebare pe care mi-o vor pune jurnaliştii? Mi-ar spune 'Robert, când revii?', iar eu nu aş şti ce să le răspund", a declarat polonezul pentru publicaţia britanică Autosport.

Kubica a fost capabil să urce la volanul unor maşini de raliuri, în special Renault Clio S2000, însă potrivit publicaţiei Autosport el nu este încă apt să testeze un monopost de curse sau măcar un simulator de curse din cauza faptului că braţul drept nu este suficient de mobil.

De altfel, această problemă l-ar putea împiedica să revină în Formula 1, însă prietenii săi susţin că polonezul este determinat să revină în lumea sporturilor cu motor, chiar dacă nu o va putea face în cea mai importantă competiţie de monoposturi.

Via | Autosport

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru