Kubica va fi operat din nou în zilele următoare

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.02.2011
Medicii de la spitalul Santa Corona au anunţat că Robert Kubica va fi supus unei noi operaţii în zilele următoare.

Francesco Lanza, directorul secţiei de ortopedie din cadrul spitalului Santa Corona, a confirmat luni că Robert Kubica va necesita o nouă operaţie în urma gravului accident suferit duminică dimineaţă în Raliul Ronde di Andora din Italia.

Chiar dacă a fost operat timp de şapte ore la mâna dreaptă, pilotul echipei Renault va avea nevoie de o nouă operaţie pentru numeroasele fracturi suferite la cot, umăr şi piciorul drept.

"Pacientul va trebui să suporte o nouă intervenţie chirurgicală. Nu numai pentru părţile deja tratate, ci şi pentru alte probleme şi traume pe care le-a suferit şi la care nu am putut lucra din cauza urgenţei. Cel mai important lucru a fost să stabilizăm pacientul şi să atenuăm rănile", a declarat Lanza.

Perioada de recuperare a polonezul s-ar putea întinde pe parcursul unui an întreg, iar polonezul va avea nevoie de cel puţin trei sau patru luni pentru că oasele piciorului să revină la forma normală. "Pentru fracturile suferite la picior, va avea nevoie de cel puţin trei sau patru luni pentru a permite osului să revină la normal", a adăugat el.

Potrivit medicilor, după ce s-a trezit din operaţia de duminică seara, Kubica a întrebat prima oară despre starea de sănătate a copilotului Jakub Gerber, care a scăpat nevătămat în urma accidentului.

Iată cronologia evenimentelor în cazul accidentului suferit de Robert Kubica în raliuri:

Via | IVG

Comentarii (2)

  • Sanatate
    Sa-i dea D-zeu!
    18 0
  • Kubica a întrebat prima oară despre starea de sănătate a copilotului Jakub Gerber
    Ce OM! Un caracter deosebit pentru acest pilot! Insanatosire grabnica!
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru