Kubica va începe testele în simulator în august

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.08.2011
Robert Kubica va începe testele în simulator imediat după operaţia la cot pe care o va suferi la sfârşitul acestei luni, potrivit publicaţiei germane Bild.

Veştile bune despre starea de sănătate a lui Robert Kubica continuă să apară în presa internaţională. Ultima informaţie este că pilotul polonez, aflat în plină perioadă de recuperare după accidentul din raliuri suferit în februarie, va putea începe testele în simulator la finalul lunii august, imediat după operaţia la cot pe care o va suferi în zilele următoare.

Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia germană Bild şi vine la numai câteva zile după ce doctorul care se ocupă de Kubica a dezvăluit ca reabilitarea să se va accelera după operaţie, întrucât pilotul va fi capabil să-şi mişte cotul mult mai bine.

Chiar dacă simulatorul nu îi permite lui Kubica să revină la forma fizică necesară penru a concura în Formula 1, instrumentul este vital pentru ca polonezul să se familiarizeze din nou cu controlul unui monopost de Formula 1.

În acest moment nu se cunoaşte data exactă la care Kubica va fi operat şi nici dacă acesta va putea reveni pe grila de start a Formulei 1 la începutul sezonului viitor.

Via | GMM

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (2)

  • Kubica....mai are foarte multe de aratat acest pilot...daca ar avea un monopost bun ar fi fost campion mondial...
    2 2
  • Tataia_sorin
    @Davidenko
    La ce avatar ai prietene.....nici nu mai conteaza ce scrii..
    Sorry dar nu m-am putut abtine.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru