Kubica va participa in Raliul Monte Carlo din IRC

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.01.2010
Robert Kubica va pilota un Renault Clio R3 in Raliul Monte Carlo, prima etapa din cadrul competitiei International Rally Challenge.

Exodul pilotilor din Formula 1 spre competitiile de raliuri incepe sa ia amploare, dupa ce polonezul Robert Kubica a fost inclus pe lista participantilor in prima etapa a International Rally Challenge.

Noul pilot al echipei Renault va concura in Raliul Monte Carlo incepand din 19 ianuarie la volanul unui Renault Clio R3. Anterior, Kubica a mai concurat in doua raliuri de la sosirea la Renault, printre care si Rally du Var, ultima etapa a Campionatului Francez de Raliuri.

International Rally Challenge va ajunge in acest an si in Romania, Raliul Sibiului urmand sa reprezinte o etapa eveniment in cadrul competitiei in perioada 15-18 iulie.

Kubica nu este insa singurul pilot din Formula 1 tentat de lumea raliurilor. Kimi Raikkonen, fost campion mondial in 2007 cu Ferrari, a luat o decizie si mai drastica, dupa ce a parasit competitia pentru a concura in WRC pentru a doua echipa a constructorului Citroen.

Via | Autosport

Taguri: Kubica, raliu

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @exodul
    "exodul" este folosit aici foarte foarte foarte fortat :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru