Kubica va suferi o nouă operaţie la cotul drept

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.11.2011
Robert Kubica va suferi o nouă operaţie la cot în următoarele zile, element care pune şi mai mult în dubiu revenirea sa în Formula 1.

Şansele ca Robert Kubica să fie prezent pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei din martie 2012 devin din ce în ce mai mici, după ce publicaţia italiană Gazzetta dello Sport a dezvăluit că polonezul va fi nevoit să suporte o nouă operaţie la cotul drept.

Informaţia a luat prin surprindere comunitatea Formulei 1 în contextul în care medicii au fost convinşi că operaţia la cotul drept de la sfârşitul lunii august ar fi trebuit să fie ultima. Potrivit sursei citate, operaţia va avea loc în următoarele zile, însă va fi una minoră, mai ales că pilotul a fost deja apt să conducă o maşină de serie.

"Mobilitatea mâinii drepte a lui Kubica este satisfăcătoare. Robert mi-a spus că a condus deja o maşină. Acesta este un miracol", a declarat Igor Rossello, medicul care l-a operat de mai multe ori pe pilotul echipei Renault.

Informaţiile vin la numai o zi după ce publicaţia britanică Autosport a dezvăluit că Renault este tentată să opteze pentru un plan de rezervă pentru sezonul 2012.

Astfel, Renault este interesată să-l utilizeze pe Bruno Senna sau Romain Grosjean în prima parte a sezonului, până când Kubica va fi apt să revină în cockpit.

Via | GMM

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru