Kubica va testa în DTM pentru Mercedes

de Daniel Popescu
Joi, 17.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica va efectua un test în Campionatul German de Turisme pentru Mercedes pe circuitul de la Valencia la sfârşitul lunii ianuarie.

Robert Kubica se pregăteşte să concureze în Campionatul European de Raliuri în acest sezon, urmând să aleagă cea mai bună oferte dintre cele făcute de Citroen şi Ford, însă până atunci fostul pilot de Formula 1 va efectua un test în Campionatul German de Turisme.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia britanică Autosport, Kubica a ajuns la un acord cu Mercedes pentru a testa pe circuitul de la Valencia în cadrul unei sesiuni de evaluare premergătoare noului sezon care va începe în 25 ianuarie. Mercedes a confirmat prezenta la test, însă până în prezent i-a anunţat că piloţi doar pe Gary Paffett şi Roberto Merhi.

Urmareste Automarket
Cel mai probabil, testul din DTM va reprezenta o oportunitate unică pentru Kubica să urce la volanul unei astfel de maşini, întrucât şansele de a participa în sezonul următor al competiţiei sunt minime.
Principala problemă este legată de faptul că polonezul vrea să se concentreze pe Campionatul European de Raliuri, iar dintre dintre etape se suprapun cu cursele de DTM.

Via Autosport Magazine

Comentarii (4)

  • M-am saturat. Aproape in fiecare zi da despre Kubica.
    parca ar fi fost cel mai bun pilot de formula 1 din lume.
    3 8
  • @f1fan - Daca nu te intereseaza nu citi!Ignora articolele cu Kubica pentru ca nu e greu.Pur si simplu treci peste ele.Pe mine ma intereseaza ce se intampla cu cariera lui de pilot chiar daca imi dau seama ca cel mai probabil nu va mai concura in F1.
    6 4
  • Jugarugabi
    Si pe mine ma intereseaza soarta lui. Pana la urma, la fel ca Zanardi, a trecut printr-un calvar si e de apreciat efortul lui de a alerga in orice fel de competitii, dat fiind faptul ca are un handicap, fata de multi alti piloti.
    5 1
  • KUBICA, unul dintre pilotii F1 cu un ascendent remarcabil, talentat-as zice nativ pentru curse-dar cu nesansa lui de ase fi accidentat atat de stupid. Oricum, mai bun dacat multi alti "figuranti" care pana nu de mult isi dadeau aiere!! Pacat pentru el, era pa "ascendent", deja cu experienta -sigur ar fi facut spectacol. Cei care nu l-au simpatizat si nu l-au urmrit indeaproape -fireste-se pronunta de dragul coment-ului.
    @f1fan: si noi/eu ne/m-am saturat poate, de simpatiile tale-de doi centi-care, chiar sunt aroganti si plicticosi! Nu te intereseaza, nu citi!!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru