Kubica: "Voi reveni în F1 ca şi când nu s-a întâmplat nimic"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.07.2011
Robert Kubica este convins că va reveni în Formula 1 ca şi când accidentul din raliuri nu ar fi avut loc, însă crede că este prematur să facă predicţii în acest sens.

Robert Kubica continuă programul de recuperare pe care îl urmează de câteva luni după accidentul suferit în raliuri în luna februarie, iar pilotul echipei Renault susţine că se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic.

Polonezul a dezvăluit că programul de recuperare decurge normal şi că este capabil să meargă singur.

"Din punct de vedere mental nu am nicio problemă. Fizic, sunt încă puţin slăbit, dar condiţia mea generală este foarte bună. Am revenit la masa normală şi timp de câteva săptămâni am fost capabil să merg fără ajutor. În ansamblu mă simt destul de bine şi sunt satisfăcut de cum decurg procedurile. Îmbunatăţirile confirmă aşteptările şi din fericire nu există complicaţii care mi-ar putea afecta perioada de recuperare", a declarat el pentru site-ul oficial al echipei Renault răspunzând mai multor întrebări venite din partea fanilor.

Cu toate acestea, Kubica ezită să facă predicţii privind revenirea în competiţie, însă este convins că atunci când va concura în Formula 1 o va face ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, întrucât nu-şi aminteşte nimic din accidentul suferit în raliuri.

"Încă este prea devreme pentru a avea o imagine clară privind perioada în care voi reveni, dar cel mai important lucru este rezultatul final, nu să mă grăbesc.

Nu am nicio amintire de la accident, sunt doar conştient asupra consecinţelor pe care le-a avut. Aşa că pentru mine este ca şi cum nu s-a întâmplat niciodată", a mai precizat el.

Via | Renault

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (2)

  • bine ar fi sa fie asa...
    ...insa din pacate am unele dubii ca,din punct de vedee fizic,poti sa spui ca nu s-a intamplat nimic.nu cred ca va mai putea concura vreodata la nivelul dinainte.sper sa ma insel!
    12 4
  • ia intreaba-ma pe mine daca mai sunt la fel. Eu zic ca da sa iasa banu lu manageru', dar adevarul e ca ... nu.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru