La victoriile Renault în F1 va cânta imnul Marii Britanii

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.01.2011
Renault vă concura în sezonul 2011 sub licenţa britanică, astfel ca la eventualele victorii ale echipei franceze se va auzi imnul Marii Britanii.

Cu ocazia prezentării noilor culori pentru sezonul 2011, Renault a dezvăluit că va concura în Formula 1 sub licenţă britanică.

Decizia a fost luată după ce constructorul britanic Lotus a achiziţionat un pachet de acţiuni la echipa şi a devenit sponsorul principal, numele oficial al acesteia fiind Lotus Renault GP.

"Lotus este un constructor britanic. Nu am anunţat asta înainte, dar de acum vom concura sub licenţa britanică. Asta înseamnă că dacă vom câştiga vom cânta imnul Marii Britanii. Iar asta este important pentru toţi cei din interiorul echipei. Rebranduim totul în companiei în acest moment", a declarat Eric Boullier, şeful echipei Renault.

În urma acestei decizii, Franţa rămâne fără nicio legătură directă cu Formula 1, întrucât nu mai are niciun pilot, nicio echipă şi nicio cursă în cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor. Chiar dacă echipa şi-a schimbat numele oficial în Lotus Renault GP, presa internaţională continuă să o numească Renault, în primul rând pentru a evita confuziile cu Team Lotus, echipa condusă de Tony Fernandes care a debutat în Formula 1 în 2010.

Via | Reuters

Comentarii (5)

  • Team Lotus
    La Team Lotus ce imn se canta , al Malaieziei ?
    5 0
  • asta-i taaare!
    Cum or sa inghita francezii kestia asta?! :)
    5 0
  • Nespus de tare faza asta. Sa ii fi ajuns blestemele din 2005-2006?
    0 3
  • teparii
    Team Lotus este un fake care au exploatat Bradul LOTUP un an de zile , niste bisnitari di asia care au facut avere pe spatele LOTUS , deci li se canta imnul MALAEZIEI , si tot odata prohodul ..............................
    1 2
  • La victoriile Renault în F1 va cânta imnul Marii Britanii
    iar fratzujiii, au furato ca de obicei , popor de fraieri , hi hi
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru