Lando Norris și-a prelungit contractul cu McLaren F1 până în 2025

de Alexandru Monenciu
Joi, 10.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul britanic Lando Norris și-a prelungit contractul cu echipa de Formula 1 McLaren, până în 2025. Sezonul trecut, Norris a strâns 160 de puncte și a urcat de patru ori pe podium.

În 2019, Lando Norris a venit în Formula 1 după ce a semnat un contract cu echipa britanică McLaren. Sezonul trecut a fost cel mai bun din cariera britanicului: a strâns 160 de puncte, a urcat de patru ori pe podium, aproape a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei și a terminat pe locul 6 în clasamentul piloților.

Tocmai din aceste motive, Norris și-a prelungit acum contractul cu McLaren până în 2025. Pilotul britanic a recunoscut, însă, că a fost curtat de alte echipe, dar că până la urmă a decis să rămână la McLaren.

În sezonul actual, Lando Norris îl va avea coechiper tot pe Daniel Ricciardo, contractul australianului urmând să expire în 2023.

McLaren va dezveli monopostul de specificație 2022 în 11 februarie și speră ca acest MCL36 să le aducă și mai multe puncte atât la piloți cât și la constructori.

via Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru