Lauda: "Brawn vrea să plece de la Mercedes, încerc să-l conving să rămână"

de Daniel Popescu
Marti, 27.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda a dezvăluit că Ross Brawn intenţionează să plece de la Mercedes la sfârşitul acestui sezon, dar încearcă să-l convingă să rămână la echipă.

Am încercat să-l conving pe Brawn să rămână, dar nu-l pot forţa. Este decizia lui, dar cred că înregistrez progrese bune.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Ross Brawn a dezvăluit recent că intenţionează să-i predea şefia Mercedes lui Paddy Lowe peste cel puţin şase luni, adăugând însă că va rămâne în cadrul echipei.

Preşedintele Niki Lauda a a dezvaluit însă marţi că britanicul intenţionează să părăsească echipa la sfârşitul acestui sezon. Totuşi, austriacul încearcă să-l convingă să rămână la Mercedes şi îl creditează pe acesta cu performanţele obţinute pe parcursul primei jumătăţi a sezonului.

"Am încercat să-l conving pe Brawn să rămână, dar nu-l pot forţa. Este decizia lui, dar cred că înregistrez progrese bune. Trebuie să admit că Brawn şi echipa lui au făcut schimbări senzaţionale. Anul trecut nu eram nicăieri, dar am făcut schimbări în linia de piloţi şi în departamentul tehnic.

De atunci am obţinut opt pole position-uri şi trei victorii, ceea ce reprezintă un succes grozav", a declarat el.

Urmareste Automarket
Lauda a admis însă că şansele celor de la Mercedes de a lupta cu Red Bull Racing pentru cele două titluri mondiale sunt relativ scăzute, mai ales că Sebastian vettel şi-a consolidat poziţia de lider în clasament. În acest context, triplul campion mondial consideră că locul doi în clasamentul constructorilor reprezintă un obiectiv mai realist de atins.

"Continuăm să dezvoltăm monopostul, dar cred că până la urmă Vettel şi Red Bull vor avea câştig de cauză.

Vom încerca să terminăm pe locul doi", a adăugat el.

Via AutoHebdo

Comentarii (6)

  • Schimbari in linia de piloti, l-au dat afara pe Schumacher si au rezolvat problema, dupa N Lauda.Ce sa zic.
    15 5
  • Pai daca Sumi nu mai dadea randament, ori vreti sa fi iesit la pensie de la Mercedes.
    13 12
  • bown sa vina inapoi la ferrari..
    7 2
  • Schumi va iesi la pensie de la Mercedes, doar lucreaza in prezent la ei in departamentul de masini de serie :) . Nu mai tin minte chiar unde, dar e acolo la Mercedes.
    3 1
  • Acum sa fim cinstiti. Schumacher nu mai este la prima tinerete dar cu siguranta a aratat ca pe circuit chiar daca nu poate sa se bata pentru victorie este extrem de greu de depasit (asa cred ca se vede valoarea unui piulot bun care conduce o caruta). Oricum el a fost adus pentru a dezvolta masina pentru ca la peste 40 de ani nu poti aduce un pilot pentru viitor.

    Anul acesta au masina mai buna si in plus piloti tineri plus ceva teste facut in regim preferential deci sunt intr-o pozitie mai buna. Sa vedem ce schimbari vor fi anul viitor cand se face un nou reset la F1.
    1 0
  • cine mai e si provagaun asta?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru