Lauda consideră că Rosberg este capabil să revină în lupta cu Hamilton

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda este încrezător în abilităţile lui Nico Rosberg de a reveni în lupta pentru victorii cu Lewis Hamilton şi insistă că nu va fi nevoie de ordine de echipă.

Esential 3 este numarul victoriilor obtinute de Lewis Hamilton in sezonul 2014, spre deosebire de una singura inregistrata de Nico Rosberg
Nico Rosberg a câştigat prima cursă a noului sezon, însă avansul său în fruntea clasamentului general a scăzut la numai patru puncte după cele trei victorii consecutive obţinute de coechipierul său Lewis Hamilton.

Deşi britanicul pare într-o formă mai bună în special în ritm de cursă, Niki Lauda, preşedintele Mercedes, este încrezător că Rosberg îi va putea pune probleme în lupta pentru victorie.

"Astfel de lucruri se întâmplă, mi s-a întâmplat şi mie cu Alain Prost în trecut. Nu există niciun motiv de îngrijorare. Va munci şi îşi va îmbunătăţi prestaţiile. Nu sunt deloc ingroijorat în privinţa lui. Îşi va reveni", a declarat triplul campion mondial.

Nu sunt deloc ingroijorat în privinţa lui Rosberg. Îşi va reveni.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
O confruntare directă între Hamilton şi Rosberg ar putea conduce la apariţia unor ordine de echipă, mai ales dacă rivalii vor fi aproape, fapt confirmat de directorul de motorsport Toto Wolff.
Lauda nu crede însă că se va ajunge într-o astfel de situaţie şi ca cea mai bună opţiune este că piloţii să fie lăsaţi să lupte singuri.

"Nu trebuie să gestionăm nimic, ci doar să-i lăsăm să concureze. Vrem doar să ne asigurăm că nu va fi implicat şi un al treilea pilot. Atunci voi fi fericit. În acest moment suntem pe drum cel bun, dar lucrurile se pot schimba", a adăugat el.

Via Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru