Lauda exclude venirea lui Schumacher la Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.11.2009
Niki Lauda a minimalizat importanta zvonurilor legate de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1, considerand ca germanul nu agreaza ideea de a concura un sezon intreg.

Michael Schumacher a fost creditat cu mari sanse de a reveni in Formula 1 la Mercedes GP, in ciuda faptului ca ambele parti au negat recent informatiile aparute in presa internationala.

Triplul campion mondial Niki Lauda considera ca germanul nu se gandeste la o revenire, intrucat efortul fizic de a concura un sezon intreg ar fi mult prea mare.

"Nu cred ca exista nici macar un singur sambure de adevar in aceste zvonuri, cel putin din semnalele pe care le primesc. A existat o oportunitate dupa accidentul lui Felipe Massa si, daca ar fi fost pregatit fizic, Schumacher ar fi concurat trei sau patru curse pentru a vedea unde se pozitioneaza in pluton. Dar nu pot sa cred ca ar fi pregatit sa concureze un sezon intreg", a declarat austriacul in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Chiar si in aceste conditii, Lauda crede ca Mercedes GP trebuie sa aleaga un pilot competitiv drept coechipier pentru Nico Rosberg, pentru a putea lupta pentru titlul mondial.

"Trebuie sa fie foarte atenti in selectia lor, sa incerce sa aduca un pilot de top pentru al doilea cockpit.

Altfel, avantajul va fi de partea lui Sebastian Vettel si a celor de la Red Bull", a adaugat fostul pilot al echipelor Ferrari si McLaren.

Via | Formula1.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru