Lauda: "Schumacher regreta retragerea din 2006"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.08.2009
Fostul campion mondial Niki Lauda crede ca Michael Schumacher regreta retragerea din Formula 1 de la finalul sezonului 2006 si anticipeaza ca germanul va obtine rezultate bune.
Lauda: "Schumacher regreta retragerea din 2006"

Via | Formula1.com

Taguri: Lauda, Schumacher

Comentarii (10)

  • m-am saturat deja
    as vrea ca prima cursa a lui shumi sa fie un fiasco total si apoi sa vad ce mai spun toti de shumi
    0 0
  • @VJohann
    S-ar putea sa fie asa cum vrei tu, dar de ce oare noi romanii (tu se pare ca nu esti, dar esti la fel ca noi) ne gandim mereu sa moara capra vecinului. Pana una alta statisticile spun ca este cel mai tare pilot de Formula 1 din toate timpurile. Asta iti spune ceva? Sa auzim de bine!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Oamenii
    In principal, oamenii uita rezultatele altor oameni pentru ca asa suntem noi ca rasa. Practic in afara de fanii lui Schumi a fost dat uitarii din 2006, pentru ca au fost altii care au atras atentia in Formula 1: Felipe si Lewis in 2008, scandalul "Furtul masinii rosii" in 2007, Jenson si Sebastian V in 2009 si asa mai departe. Evident ca la reintoarcerea celui mai valaros pilot din istoria Formulei 1 sa scrie toate ziarele, pana la urma... nu au saracii de ce sa scrie :0
    Sa vedem cursa din Valencia si vedem dupa aia ce mai discutam :)
    0 0
  • dreptate
    sunt de acord cu voi, cu toate ca ne apropiem ca nationalitate, asta nu inseamna ca imi plac conationali, o fi shumi cel mai titrat doar pentru uni, pentru mine a fost si altceva si e in continuare, se face prea mare tam tam, as vrea sa-l bata kimi pe pista,in rest numai bine la toti
    0 0
  • pana la urma...
    ....si ca ca urmare,sunt multi care il iubesc,si sunt multi care nu il suporta pe acest domn Schumacher,dar un lucru le este comun:respectul, care trebuie sa il poarte fiecare care iubeste acest sport cu motor,pt rezultate si pentru tot ce a facut acest domn german pt noi.E drept cand concura el 60-70% puteai sa fii sigur ca va castiga el cursa,pt asta poate intr-adevar au fost un pic plictisitoare acele vremuri,dar in nici un caz nu el se face vinovat ca in acele vremuri nu avea rivali adevarati,si ca ceilalti constructori au uitat cum se face si se seteaza o masina de curse.Eu de unul singur pot sa afirm ca sunt mandru ca il voi mai vedea concurand cu ceilalti,iar daca reuseste sau nu sa ii dobandeasca pe ceilalti nu ma mai intereseaza.Sa nu uitam totusi ca vorbim de un sport,si ca fair playul este esential,si fiecare porneste cu aceeasi sansa oricine ar fi el.Desigur fiecare are dreptul sa-si exprime parerea,mai cu bucurie,mai cu acid,asta depinde de educatia individului.
    0 0
  • lord vader
    eu nu cred ca educatia invididului este cea care denota caracterul, cunosc persoane care cu 4 clase, scot palaria in fata lui pe cand la alti cu ceva studii universitare, mie sila de ei, /// gen parlamentari - educatie nu!, shumi nu facea plictisitoare cursele , cunosc curse in care le castiga intr-un mod deosebit, dar prea trebuia sa le castige pe toate , chiar si cu pretul rusii -- vs fratesu, hai sa o las balta, sper sa revina massa dupa prima cursa
    0 0
  • schumi
    cred ca este frustrat ca Ferrari a vrut sa scape de el atunci.Dar le-a luat multi bani stati linistiti.Eu sper sa nu faca ceva nebunii pe pista si sa faca ceva spectacol.
    0 0
  • Profesionist
    Nu vom vedea altceva decat un profesionist desavarsit, si v-a fi o lectie pt toti!
    0 0
  • ne va arata........Kersul.
    Sper sa vedem spectacol in cursa de la Valencia.....Apoi va fi descalificat el pentru ceva.O manevra.....ceva se va gasii.Marele Circ prezinta: Schumacher.Nu cred ca va termina pe podium, dar in puncte se va lupta .Sper sa plece ultimul si sa ii ia la rand pe cei din fata.
    0 0
  • schumacher
    sper sa plece primul si sa termine la fel... dar sunt sigur ca Michael va fi intre primii 5 la sfarsitul cursei, si va lupta cu toata forta pentru a aduce cat mai multe puncte scuderiei si binenteles victorii in acest sezon, el va fi primul pilot care va aduce o victorie pentru Ferrari in 2009. Schumacher participa la cursa, deoarece este sigur si constient de talentul, profesionalismul si puterea de a lupta pentru victorii. Victoriile au fost cele care lau hranit atatia ani, iar acum nu cred ca ar reveni in F1 daca nu ar crede ca poate obtine victorii cat mai multe si sa bata record peste record, asta la facut un adevarat rege in F1, o legenda vie. Statisticile arata ca este cel mai bun pilot de F1 din toate timpurile. Si va demonstra tuturor... si cu aceasta revenire. FORZA SCHUMY!! SIAMO CON TE!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru