Lauda: "Titlul mondial nu este încă decis"

de Daniel Popescu
Marti, 23.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda îl avertizează pe Sebastian Vettel să nu sărbătoreasca prematur câştigarea titlului şi consideră că Fernando Alonso are potenţialul de a schimba calculele matematice.

În acest moment totul decurge în favoarea lui Vettel, dar ar fi prematur să sărbătorească titlul.

Niki Lauda
Presedinte non-executiv Mercedes
Sebastian Vettel a devenit principalul favorit să câştige titlul mondial în acest sezon după ce a preluat conducerea clasamentului general cu un avans de şase puncte ca urmare a celor trei victorii consecutive obţinute în Singapore, Japonia şi Coreea de Sud.

Cu toate acestea, Niki Lauda, proaspăt numit preşedinte fără funcţie de execuţie în cadrul Mercedes, consideră că Fernando Alonso nu trebuie subestimat, mai ales că diferenţa dintre cei doi piloţi poate fi recuperată uşor.

"În acest moment totul decurge în favoarea lui Vettel, dar ar fi prematur să sărbătorească titlul. Nu cu mult timp în urmă, Alonso părea un campion sigur, dar a abandonat de două ori. Asta arată cât de repede se pot schimba lucrurile, aşa că Vettel trebuie să fie atent", a declarat triplul campion mondial pentru publicaţia austriacă Osterreich.

Red Bull sunt aproape imbatabili în curse, sunt foarte rapizi.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
Nu de aceeaşi părere este şi Romain Grosjean, care consideră că Vettel este favorit în primul rând datorită performanţelor monopostului Red Bull Racing din ultima perioadă.

"Am spus întotdeauna că Alonso este favorit în acest sezon, dar trebuie să-mi schimb opinia, pentru ca Vettel a făcut un pas înaintea tuturor.

Red Bull sunt aproape imbatabili în curse, sunt foarte rapizi. Va fi foarte dificil să-i învingi până la finalul sezonului", a precizat francezul pentru postul de radio RMC.

Via GMM

Comentarii (4)

  • Grosjean a avut grija sa devina Vettel favorit:)
    10 3
  • x_zone
    grosjean a avut grija asa este, dar si alonso era barza chioara care ii facuse D-zeu cuib, la cate abandonuri au avut hamilton si vettel, sa castige cel mai bun si cel mai bun le da clasa la toti, adica vettel, oricat de mult as tine eu cu hamilton, vettel no.1.
    7 14
  • Grosjean ar trebui sa taca naibii din gura.Sa se faca mic de tot si sa se abtina de la comentarii,dar si asta tine de bunul simt pe care unii nu il au.
    7 2
  • Pai unul dintre abandonurile lui Alonso tocmai Grosjean l-a provocat.
    Ce tupeu pe el !
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru