Lista pilotilor care testeaza marti la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.02.2010
Automarket va prezinta lista celor sapte piloti care vor testa marti pe circuitul de la Valencia noile monoposturi pentru sezonul 2010.

Dupa ce Michael Schumacher a debutat luni la Mercedes GP dupa o absenta de trei sezoane din Formula 1, un alt campion mondial va fi prezent marti pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Lewis Hamilton va prelua controlul volanului noului monopost MP4-25 de la pilotul de rezerva Gary Paffett, urmand sa fie acompaniat de alti 6 piloti.

Cealalta noutate pentru ziua de astazi este prezenta pe circuit a lui Kamui Kobayashi, pilotul care si-a castigat respectul fanilor Formulei 1 dupa prestatiile excelente din ultimele doua curse ale sezonului precedent. In plus, japonezul are misiunea de a demonstra ca timpul foarte bun realizat luni de coechipierul sau Pedro de la Rosa la volanul monopostul BMW-Sauber C29 nu a fost intamplator.

In rest, lista de piloti este similara cu cea de ieri, cu exceptia faptului ca Nico Rosberg va fi singurul pilot prezent pe pista pentru Mercedes GP, in timp ce Schumacher va lua o zi de pauza. Iata lista completa a pilotilor care vor testa marti la Valencia:

 Pilot  Echipa  Monopost
 Lewis Hamilton  McLaren  MP4-25
 Nico Rosberg  Mercedes GP  W01
 Felipe Massa  Ferrari  F10
 Kamui Kobayashi  BMW-Sauber  C29
 Rubens Barrichello  Williams  FW32
 Robert Kubica  Renault  R30
 Sebastien Buemi  Toro Rosso  STR5

 

Sesiunea de teste se va desfasura intre orele 10:00 - 18:00, iar Automarket va va tine permanent la curent cu ultimele informatii de la Valencia.

Ramaneti alaturi de noi pentru a afla primele reactii ale pilotilor dupa testele de luni.

Taguri: Valencia, teste2

Comentarii (1)

  • fan schumi
    sunteti tari ... ma bucur ca netineti la curent cu testele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru