Liuzzi: "Force India nu mi-a propus rezilierea contractului"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.01.2011
Vitantonio Liuzzi susţine că nu a discutat cu Force India posibilitatea de a-şi rezilia contractul pentru sezonul 2011.

Vitantonio Liuzzi are contract cu Force India pentru sezonul următor, însă presa internaţională susţine de mai multe luni că echipa vrea să-l înlocuiască cu Paul di Resta sau Nico Hulkenberg.

Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, oficialii echipei de la Silverstone trebuie să-l convingă pe Liuzzi să-şi rezilieze contractul, însă italianul susţine că nu a discutat cu Force India despre o astfel de situaţie.

"Situaţia mea este clară. Force India nu m-a informat despre nicio schimbare, iar pentru mine cuvântul echipei este singurul care contează. Nimic nu poate fi mai surprinzător decât Formula 1, dar până acum nimeni nu mi-a oferit nimic, nici bani, nici un loc în DTM, aşa cum am citit în alte părţi. Cu siguranţă nu mi-au spus astfel de lucruri. Sunt destul de calm, pentru că am o înţelegere foarte clară cu echipa pentru sezonul 2011, iar dacă decid să meargă pe altă cale atunci ei ştiu ce îi aşteaptă", a declarat el pentru site-ul italian 422race.com, referindu-se la posibilitatea de a acţiona Force India în judecată în cazul în care va fi îndepărtat de la echipă.

Force India este tentată să-l înlocuiască pe Liuzzi cu di Resta datorită rezultatelor bune obţinute de scoţian în sesiunile de antrenamente libere la care a participat în sezonul trecut.

Pe de altă parte, echipa nu vrea să-l scape printre degete nici pe Hulkenbeg, rămas fără job după ce a fost îndepărtat de la Williams în ciuda pole position-ului obţinut la Interlagos.

Via | ESPNF1

Comentarii (1)

  • Force India
    Force India vrea sa inceapa sezonul cu 3 monoposturi :)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru