Liuzzi insistă că are contract cu Force India pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Vitantonio Liuzzi insistă că este sub contract cu Force India pentru anul viitor, însă admite că în Formula 1 situaţia se poate schimba radical în orice moment.

Adrian Sutil a dezvăluit în această săptămână că este la numai două-trei săptămâni distantă de prelungirea contractului cu Force India pentru sezonul 2011, ceea ce ar stabili linia completă de piloţi a echipei indiene.

Potrivit propriilor declaraţii, Vitantonio Liuzzi este convins că va face pereche cu germanul datorită contractului pe care îl are cu echipa, însă admite ca în Formula 1 orice este posibil din acest punct de vedere.

"Sunt destul de încrezător că totul este în regulă, pentru că echipa a dat un semnal ca totul va rămâne la fel. Dar Formula 1 este o afacere deosebită în care uneori nu ştii ce se va întâmpla până în ultimul minut. Totuşi, am un contract, mă simt confortabil şi cred că totul ar trebui clarificat în curând. Până când nu exista un anunţ din partea echipei este o durere de cap pentru noi, dar asta face parte din viaţa unui pilot de Formula 1", a declarat italianul în cadrul unui editorial publicat pe ESPNF1.

Liuzzi concurează pentru Force India din sezonul 2008, după ce anterior a trecut pe la Red Bull şi Toro Rosso.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru