Liuzzi: "Nu ştiu nimic despre despărţirea de Force India"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.12.2010
Vitantonio Liuzzi insistă că are contract cu Force India pentru 2011, deşi presa internaţională speculează că va fi înlocuit de Nico Hulkenberg sau Paul di Resta.

Force India nu a confirmat încă linia de piloţi pentru sezonul următor, însă a devenit o atracţie pentru cei care nu şi-au găsit încă un loc pe grila de start.

Adrian Sutil a dezvăluit recent că îşi va prelungi contractul în această lună, în timp ce Nico Hulkenberg şi Paul di Resta sunt favoriţi să îl înlocuiască pe Vitantonio Liuzzi. Italianul are deja contract pentru anul viitor şi susţine că echipa nu l-a informat despre o eventuală reziliere, chiar dacă aceasta este ipoteză care circulă în paddock.

"De fiecare dată când se spune că Force India este interesată de un pilot, eu sunt cel care trebuie să plece. Asta este partea pe care o spune presa, dar eu sunt foarte calm. Nimeni din echipa nu mi-a spus nimic despre asta, am un contract pentru anul viitor şi lucrez deja cu asta în minte. Mă simt în siguranţă, nu numai pentru că am un contract în mână, ci şi pentru că mă simt bine la echipă."

"Nici nu trebuie să vorbesc cu echipa despre asta: situaţia este clară, restul sunt doar speculaţii.

Echipa mi-a spus că nu poate opri presa şi a negat deja speculaţiile la Suzuka. Faptul că nu sunt încă pe lista FIA contează prea puţin, pentru că şi alţi piloţi care au deja contracte semnate lipsesc (n.r - Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari la Toro Rosso). Lucrurile sunt mai mult decât clare între mine şi Force India", a declarat italianul pentru publicaţia Autosprint.

Iniţial, Force India intenţiona să-l păstreze la echipa pe Liuzzi, însă rezultatele dezamăgitoare din acest an i-au determinat pe şefi să se orienteze spre alte soluţii. Pilotul de rezervă Paul di Resta a devenit rapid cea mai bună soluţie în urma feedback-ul oferit în mai multe sesiuni de antrenamente, însă situaţia s-a complicat după ce Nico Hulkenberg a fost îndepărtat de la Williams. Se anticipează că Force India va anunţa linia de piloţi până la sfârşitul anului.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • toreador023
    michael_schumacher
    de poza asta ce zici?.. i se potrivete de minune lui Liuzzi:)?
    0 0
  • Schumy fan 4 ever
    :))

    Sorry, nu sunt fan Liuzzi, nu este un pilot stralucit.
    Uite pozele care imi plac:

    http://www.carfront.com/wp-content/uploads/2008/05/schumacher_fireblade.jpg

    http://forums.autosport.com/index.php?showtopic=100156&st=3840&p=4010379&#entry4010379

    http://www.tribuneindia.com/2004/20040724/sp6.jpg
    1 0
  • toreador023
    michael_schumacher
    ULTIMUL LINK IMI PLACE CEL MAI MULT:)
    0 0
  • Schumy fan 4 ever
    ma bucur.
    :)

    mie imi place enorm autosport
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru