Liuzzi susţine că are contract cu Force India pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.09.2010
Vitantonio Liuzzi susţine că este sub contract cu Force India pentru 2011, deşi presa internaţională a dezvăluit că Paul di Resta îl va înlocui pe pilotul italian.

Publicaţia britanică Autosport a dezvăluit săptămâna trecută că Paul di Resta va fi unul dintre piloţii echipei Force India în sezonul 2011 al Formulei 1. Sursa citată a precizat că scoţianul îl va înlocui pe Adrian Sutil, în cazul în care acesta va pleca la o echipă mai puternică, sau pe Vitantonio Liuzzi, în care în care Sutil rămâne la echipă.

Cu toate acestea, Liuzzi susţine că este deja sub contract cu Force India pentru anul viitor, motiv pentru care consideră că Sutil va părăsi echipa în cazul în care speculaţiile din presă sunt conforme cu realitatea.

"Personal nu ştiu dacă di Resta are un contract, dar din ceea ce înţeleg eu asta înseamnă că Sutil pleacă, pentru că eu am un contract. Adevărul este că nu am auzit nimic despre asta în cadrul echipei şi nimic nu s-a schimbat, aşa că pot doar să intuiesc ca ceea ce scriu ziarele este un zvon", a precizat italianul în cadrul unui editorial publicat pe site-ul ESPNF1.

Varianta ca Liuzzi să fie înlocuit de di Resta este întărită de rezultatele modeste obţinute de italian comparativ cu Sutil în primele 15 etape ale sezonului, însă pilotul afirmă că nu are nicio vină pentru cele numai 13 puncte acumulate.

"În cadrul echipei se ştie că nu sunt vinovat pentru rezultatele mele, iar Vijay Mallya (n.r - şeful Force India) mi-a acordat întreaga sa încredere.

În următoarele săptămâni vor apărea mai multe informaţii, dar nu sunt îngrijorat de speculaţiile din presă", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (1)

  • Slabutz ca pilot italianul. Nu a aratat mai nimic pana acum in Formula 1.Daca ramane va fi doar printr-un concurs de imprejurari pt ca di Resta sigur va face pasul anul viitor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru