Lotus Renault lucrează la pachetul aerodinamic pentru Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.12.2010
Lotus Renault a dezvăluit că lucrează deja în tunelul de vânt la pachetul aerodinamic pentru Marele Premiu al statului Bahrain.

Aflată în plin proces de restructurare în urma preluării unui pachet de acţiuni de către constructorul britanic Lotus, echipa de la Enstone lucrează intens la construcţia monopostului pentru anul viitor.

Dezvoltarea are loc în prezent în tunelul de vânt, acolo unde inginerii lucrează la pachetul aerodinamic care va fi utilizat la Marele premiu al statului Bahrain, prima cursă a sezonului 2010.

"În acest moment, echipa de aerodinamică lucrează la pachetul care va fi implementat pe monopost pentru prima cursă din Bahrain. Am definit deja geometria pe care o vom utiliza pentru lansarea monopostului, dar munca în tunelul de vânt pentru prima cursă va continua şi după Anul Nou, în special pentru componentele care pot fi realizate şi în ultimul moment", a declarat James Allison, directorul tehnic al echipei.

Oficialul echipei cu sediul în Marea Britanie a admis că decembrie este în mod regulat o lună aglomerată pentru ingineri, chiar dacă staff-ul care lucrează în paddock se odhineste după finalul sezonului.

"Decembrie reprezintă una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului.

În timp ce aripa de cursă a companiei îşi trage răsuflarea după un sezon lung şi dificil, toate celelate departamente sunt aproape de turaţia maximă. După Anul Nou forţa de munca va atinge noi cote odată cu începerea construcţiei monopostului, iar echipa se pregăteşte pentru testele premergătoare sezonului", a mai precizat el.

Programul evidenţiat de Allison este valabil pentru aproape toate echipele, în special pentru cele care lupta pentru titlul mondial.

Via | Lotus Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru