Luni incepe prima sesiune de teste din aceasta iarna

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 01.02.2010
Sapte echipe participa incepand de luni la prima sesiune de teste din aceasta iarna, iar Mercedes GP, Williams si Toro Rosso vor prezenta noile monoposturi.

La exact trei luni de la incheierea sezonului 2009, echipele din Formula 1 revin astazi in actiune cu noile monoposturi pentru anul 2010.

Gazda evenimentului este circuitul Ricardo Tormo din Valencia, acolo unde nu mai putin de sapte echipe vor fi prezente la prima reuniune oficiala in perspectiva sezonului care va incepe in luna martie.

Principala atractie a zilei va fi reprezentata de iesirea pe circuit a noilor monoposturi Mercedes GP, Williams si Toro Rosso, care au preferat sa nu organizeze evenimente oficiale de lansare. Celelalte echipe prezente la Valencia sunt Ferrari, McLaren, Renault si BMW-Sauber, fiecare dintre acestea lansandu-si noile monoposturi pe parcursul saptamanii trecute.

In ceea ce priveste pilotii, punctul principal de interes va fi revenirea lui Michael Schumacher la volanul unui monopost de Formula 1, germanul urmand sa concureze in acest an pentru Mercedes GP dupa o absenta de trei sezoane din Formula 1.

Iata lista completa a pilotilor care vor testa luni pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia:

 Echipa  Monopost  Pilot
 Ferrari  F10  Felipe Massa
 McLaren  MP4-25  Gary Paffett
 BMW-Sauber  C29  Pedro de la Rosa
 Renault  R30  Robert Kubica
 Mercedes GP  W01  Schumacher si Rosberg
 Williams  FW32  Rubens Barrichello
 Toro Rosso  TR5  Sebastien Buemi

 

Sesiunea de teste de la Valencia are loc in perioada 1-3 februarie, iar programul zlnic este 10:00 - 18:00 (ora Romaniei).

Este foarte posibil ca prima zi de teste din acest an sa fie dedicata in mare masura setarilor noilor monoposturi, timpii realizati pe circuit urmand sa aiba o importanta secundara.

Automarket va va tine permanent la curent cu desfasurarea sesiunii de teste din aceasta saptamana si va va oferi galerii foto complete ale noilor monoposturi, precum si reactii ale pilotilor dupa aceasta sesiune.

Taguri: Valencia, teste1

Comentarii (4)

  • live
    oare se va putea uita la teste undeva pe net? :)
    0 0
  • @BoBoRulZ
    Nu cred ca testele sunt transmise in direct de vreo televiziune.
    0 0
  • teste
    timpii live pe f1today.nl
    0 0
  • video teste 2010
    http://www.n-tv.de/mediathek/livestream/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru