Manager: "Petrov va concura în Formula 1 şi anul viitor"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.10.2010
Managerul lui Vitaly Petrov susţine că rusul va concura în Formula 1 şi în sezonul viitor, în mijlocul speculaţiilor că-şi va prelungi contractul cu Renault.

Şansele ca Vitaly Petrov să-şi păstreze locul de pilot titular la Renault F1 Team au crescut exponenţial în această săptămână, după ce managerul său a dezvăluit că rusul are locul asigurat în Formula 1 nu numai pentru anul viitor, ci pentru următoarele trei sezoane.

"Vreau să-i asigur pe toţi fanii că Vitaly va rămâne în Formula 1 anul viitor şi trei ani de acum încolo", a declarat Oksana Kosachenko, managerul lui Petrov, pentru postul de televiziune Rusia 2.

Kosachenko nu a menţionat nimic despre numele echipei pentru care va concura Petrov, însă Renault este alegerea logică. Chiar dacă nu a obţinut rezultate peste aşteptări în acest sezon, Petrov a avut câteva prestaţii remarcate şi, cel mai important, a adus nu mai puţin de 3 sponsori importanţi, printre care şi constructorul auto Lada.

Cu toate acestea, un anunţ oficial privind numele coechipierului lui Robert Kubica pentru 2011 este aşteptat spre finalul sezonului.

Via | GMM

Taguri: Petrov, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru