Managerul lui Kubica acuză Renault de declaraţii false

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.11.2011
Managerul lui Robert Kubica susţine că polonezul ar putea fi apt să revină în Formula 1 în luna martie, în ciuda anunţului făcut miercuri de Renault.

Renault a publicat miercuri un comunicat de presă în care anunţă că Robert Kubica nu va fi apt să revină în Formula 1 la startul sezonului 2012, motiv pentru care va cauta alternative.

În plus, comunicatul preciza că actualul contract al lui Kubica va expira la finalul sezonului 2012 şi că există negocieri pentru prelungirea acestuia pentru 2013.

Într-o întorsătură neaşteptată de situaţie, Daniele Morelli, managerul pilotului, susţine că Renault a modificat declaraţia polonezului şi că acesta a afirmat că va rata doar testele din luna februarie, având speranţe că va reveni în monopost în martie. În plus, managerul susţine că actualul contract al lui Kubica expiră în luna decembrie.

"Nu înţeleg de ce Renault a schimbat cuvintele lui Kubica. Nu este adevărat că nu va fi pregătit pentru 2012. A specificat doar că nu este sigur dacă va fi în formă pentru primele teste din februarie. Sperăm să fie pregătit, dar în orice caz întârzierea va fi de câteva luni, iar 2013 nu a fost menţionat niciodată.

Renault va merge pe propria cale în privinţa piloţilor, iar noi vom căuta o soluţie alternativă. Contractul nu se prelungeşte pentru 2012, se încheie la finalul lui decembrie, aşa că de la 1 ianuarie va fi liber să meargă în orice direcţie", a precizat el.

Declaraţiile lui Morelli sunt pe cale să ducă la apariţia unui amplu scandal între Renault şi Kubica, în cazul în care acuzaţiile potrivit cărora afirmaţiile polonezului au fost modificate de echipă se vor dovedi a fi reale. Conflictul verbal vine la scurt timp după ce presa anunţa răcirea relaţiilor dintre Kubica şi Renault din cauza recuperării prea lente a pilotului.

Via | Autosport

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (2)

  • mobius
    ambiguitatea lui Kubica
    Pe de o parte Renault pare avantajata de rastalmacirea cuvintelor lui Kubica, pentru a-si definitiva linia de piloti pentru urmatorul sezon si pentru a-si clarifica situatia viitoare, iar pe de alta parte Kubica pare interesat sa devina liber de contract pentru a putea alege o varianta mai avantajoasa. Eu personal nu vad care va fi aceea pentru sezonul 2012.
    0 1
  • @automarket
    Reclama cu Nivea doar enerveaza, nu promoveaza. Daca ai AdBlock o sa ai surpriza ca link-urile centrale si cateva stiri sa nu fie active (adica exact portiunea care ar fi acoperita de "excelenta" reclama).
    Va jucati cu nervii cititorilor la fiecare incarcare de pagina. Trebuie sa dai un click in plus. Cel mai suparator a fost la selectarea echipelor in f1champ. La fiecare pilot ales trebuia sa inchizi reclama. Funny nu?
    @ Nivea
    Habar n-am ce promovati, stiu doar ca e cu Nivea. Am vazut doar "x inchide" pe reclama aia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru