Managerul Renault a părăsit echipa după numai patru luni

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.10.2011
John Wickham, managerul Renault, a părăsit echipa la numai patru luni după numirea în funcţie, eveniment care simbolizează tranasformarile prin care trec anglo-francezii în acest an.

Renault se pregăteşte pentru o nouă restructurare a departamentului tehnic, la numai câteva luni după ce managerul sportiv Steve Nielsen a decis să părăsească echipa de la Enstone.

De data aceasta, cel care a decis să renunţe la funcţia de manager al echipei este John Wickham, care a fost numit în acest post cu numai patru luni în urmă, tocmai ca parte a restructurările survenite după plecarea lui Nielsen.

Plecarea lui Wickham nu a fost încă confirmată în mod oficial de Renault, însă informaţia a fost dezvăluită de publicaţia Autosport în contextul în care acesta a informat deja echipa despre decizie şi nu a însoţit team-ul în India. Sursa citată susţine că Wickham a decis să urmeze în schimb o carieră în cursele cu maşini sportscar, fără să menţioneze numele competiţiei în care va activa.

Plecarea sa nu va avea un impact major asupra echipei, întrucât o parte dintre responsabilităţile sale îi reveneau deja veteranului Alan Permane, care a fost promovat recent ca director al operaţiunilor de cursă.

Totuşi, şeful Eric Boullier a dezvăluit recent că Renault va face mai multe schimbări în departamentul tehnic până la finalul acestui an, cu scopul de a fi mai bine pregătită în perspectiva campaniei din 2012.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru