Mansell: "Schumacher poate castiga al 8-lea titlu mondial"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.12.2009
Fostul campion mondial Nigel Mansell considera ca Michael Schumacher are capacitatea de a lupta pentru un nou titlu mondial daca va reveni in Formula 1 in sezonul 2010.

Michael Schumacher este foarte aproape de o revenire de senzatie in Formula 1, in cazul in care va trece examenele medicale obligatorii impuse de FIA.

Decizia germanului a atras opinii diferite pentru fani, o parte dintre acestia considerand ca septuplul campion mondial risca sa isi strice reputatia daca nu se va ridica la inaltimea asteptarilor.

Cu toate acestea, fostul campion mondial Nigel Mansell crede ca germanul este capabil sa concureze in top si chiar sa lupte pentru un nou titlu mondial, chiar daca va implini 41 de ani pe 3 ianuarie.

"Nu conteaza varsta atat timp cat esti profesionist, dedicat si concentrat. Schumacher are experienta si talent colosale, iar Mercedes ii va oferi un pachet fantastic. Este bine pregatit si putem fi siguri de profesionalismul si dedicatia sa. A castigat sufiicient de multe titluri, asa ca de ce trebuie sa fie ingrijorat ca va pierde in fata altcuiva? Ii poate lua cateva curse sa se obisnuiasca cu monopostul, dar dupa aceea nu as fi surprins daca ar lupta pentru al optulea titlu", a declarat Mansell pentru publicatia britanica Mail on Sunday.

Mansell a castigat singurul sau titlu mondial la varsta de 39 de ani si a trecut prin experienta unei reveniri in Formula 1.

In cazul sau, intoarcerea in Marele Circ nu a fost prolifica, britanicul castigand numai 13 puncte pe parcursul sezoanelor 1994 si 1995.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru