Update: Marinescu a debutat cu dreptul in Formula 2

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.04.2010
Mihai Marinescu a stabilit al noualea timp in prima sesiune de antrenamente de pe circuitul de la Silverstone din cadrul primei etape a sezonului 2010 al Formulei 2.

Mihai Marinescu a debutat vineri in Formula 2, romanul avand sansa unica de a se face remarcat intr-o competitie care ii poate deschide calea spre lumea buna a Formulei 1.

Romanul a avut o prestatie decenta in prima sesiune de antrenamente libere desfasurata pe circuitul de la Silverstone si a stabilit al 9-lea timp dupa ce a fost cronometrat cu 1:38.736. Timpul sau a fost cu 0.804 secunde mai lent decat al liderului Dean Stoneman, insa diferenta fata de locul 3 ocupat de Philipp Eng a fost de numai 0.349 secunde. In total, Marinescu a parcurs 14 tururi, viteza medie inregistrata de acesta pe turul de circuit fiind de 187.44 km/h.

Evolutia lui Marinescu a fost remarcata si de site-ul oficial al Formulei 2, care a dezvaluit ca romanul a inregistrat cel mai bun timp pe primul sector al circuitului la jumatatea timpului regulamentar.

Potrivit datelor prezentate pe site-ul oficial al competitiei, sponsorul lui Mihai Marinescu pentru cursa de la Silverstone este compania KG Clean Energy.


A doua sesiune de antrenamente de la Silverstone va avea loc la ora 17:00 (ora Romaniei), in timp ce sambata sunt programate cecle doua sesiuni de calificari (13:20 si 17:25). Cele doua curse de la Silverstone vor avea loc duminica la 13:35 si 17:35.

Comentarii (4)

  • pe de o parte ma bucur, pe de alta parte asta o sa ne strice calificarile si cursa, k doar miki comenteaza pe TVR ... o sa vorbeasca despre asta toata transmisiunea. oricum, bravo lui :D
    2 0
  • cum am scris...
    In final a avut al 3-lea cel mai bun timp pe ultimul sector.
    Primul sector e locul in care pierde cel mai mult
    0 0
  • LIVE
    Un stream LIVE are cineva pentru Practice 2?
    0 0
  • numai live timing
    http://www.formulatwo.com/live-updates.aspx
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru