Marinescu, la numai 0.003 secunde de un nou pole în Formula 2!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.05.2012
Mihai Marinescu a ratat pentru numai 0.003 secunde un nou pole la Nurburgring şi va pleca de pe locul doi al grilei de start în cursa de Formula 2 de duminică.

Pilotul român Mihai Marinescu a fost la un pas de o nouă performanţă majoră în Formula 2 în cadrul etapei de la Nurburgring.

Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a ratat pole position-ul pentru numai 0.003 secunde după ce a fost cronometrat cu 1:45.593 în calificările de duminică, nereuşind să învingă timpul de 1:45.590 stabilit spre finalul sesiunii de elveţianul Christopher Zanella.

Astfel, Marinescu va pleca de pe poziţia a doua a grilei de start în cursa care va avea loc duminică cu începere de la ora 15:30, ora României, şi care va fi transmisă în direct pe posturile de televiziune Sport.ro şi Motors TV şi pe site-ul oficial al competiţiei.

În manşa desfăşurată sâmbătă pe acelaşi circuit, Marinescu a plecat din pole position şi a câştigat fără emoţii cu un avans de peste trei secunde în faţa britanicului Luciano Bacheta după ce a fost lider pe tot parcursul cursei.

Comentarii (3)

  • rastafan2
    Castiga si acum, sigur.
    10 0
  • sa speram. pacat totusi ca se suprapune cu F1 ...
    2 0
  • chuck norris
    hai marinescu
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru