Marinescu, laudat de site-ul competitiei Formula 2

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Prestatia lui Mihai Marinescu din prima etapa de Formula 2 i-a impresionat pe reprezentatii site-ului oficial al competitiei.

Mihai Marinescu a castigat 10 puncte in prima etapa a competitiei Formula 2 desfasurata pe circuitul de la Silverstone, dupa ce s-a clasat pe locurile 7 si 8 in cele doua curse.

Rezultatele inregistrate de pilotul roman au atras atentia reprezentatilor Formulei 2, care au laudat calitatile romanului. In plus, acestia anticipeaza ca Marinescu isi va imbunatati rezultatele in etapa a doua a competitiei, care va avea loc pe circuitul stradal Marrakech din Maroc la inceputul lunii mai.

“Dupa ce a sosit in F2 la capatul unui sezon in Formula Renault 3.5 cu echipa necompetitiva Interwetten, Mihai este increzator dupa ce a castigat puncte in ambele curse de la Silverstone. Romanul, care a fost in forma si in testele de dinaintea sezonului, a fost remarcabil de constant pe parcursul weekendului, stabilind al noualea timp in ambele sesiuni de antrenamente inainte de a se califica pe 9 si 10 pentru cele doua curse".

"Forma buna din curse l-a ajutat sa urce cate doua pozitii in fiecare cursa, iar Mihai ocupa in prezent locul 9 in clasament gratie celor 10 puncte.

Dupa ce a demonstrat o astfel de constanta, Mihai va dori sa forteze pentru a progresa in pluton in urmatoarea etapa”, se precizeaza intr-un articol publicat pe site-ul oficial al Formulei 2.

Via | Formula Two | Foto: Formula Two

Comentarii (7)

  • Mihai Marinescu pe Facebook! Oficial! :)
    Mihai Marinescu are cont pe Facebook! Oficial! :)

    Dati-i un add aici:

    http://www.facebook.com/#!/mihai.marinescu.beu?ref=ts

    Merita! :)
    1 1
  • ADMIN
    Poate ma lamuriti voi de ce este mai scump sa cocnurezi in GP3 ( 800 000 euro ) pe o masina inferioara ( 240 cp ) fata de F2 care are 480
    si de ce este vazut gp3 ( fostul gp2 din cate inteleg ) ca rampa de lansare catre F1, de ce nu este FORMULA 2
    2 0
  • @bubulea
    Dupa parerea mea, marele avantaj al competiei GP3 comparativ cu Formula 2 este ca se desfasoara in paralel cu Formula 1, pe aceleasi circuite din calendarul european si in acelasi timp cu Marele Circ.

    Managerii din F1 au astfel ocazia sa vada pe viu prestatiile pilotilor din GP3 si sa puna ochii pe tinerele talente. Lucru mai greu de facut cand tu, manager de F1, esti la Barcelona, iar F2 are loc prin Cehia la Brno.

    Oricum, GP3 este de fapt o poarta de acces spre GP2, nu direct spre F1. Din punctul asta de vedere, F2 este mai aproape de F1 decat GP3.
    2 0
  • @Daniel
    fa-ma sa inteleg
    anii trecuti am fost si eu la circuite de F1 si intr-adevar gp2 se tinea inainte de cursa de F1 , anul asta o sa fie numai GP3 sau si gp3 si gp2 ? in aceeasi zi cu f1
    am intrat pe site -ul gp2 si nu arata calendar nimic
    sa inteleg ca in 2010 va fi numai gp3 ?
    0 0
  • @bubulea
    Acum ii zice Formula 2.
    Calendarul nu coincide cu cel din Formula 1.
    Cusele sunt asa:
    16/17/18 April Silverstone, United Kingdom - a fost
    30 April/ 1/2 May Marrakech, Morocco*
    21/22/23 May Monza, Italy
    18/19/20 June Zolder, Belgium
    2/3/4 July Algarve, Portugal
    16/17/18 July Brands Hatch, United Kindgom
    30/31 July/ 1 August Brno, Czech Republic
    3/4/5 September Oschersleben, Germany
    17/18/19 September Valencia, Spain
    0 3
  • @McLaren
    gp2 nu este acelasi lucru cu formula 2
    0 0
  • merge in urmatoarea cursa?
    Am inteles ca avea bugetul doar ptr prima cursa:(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru