Massa: "2012 va fi anul victoriei pentru Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.02.2012
Felipe Massa crede că 2012 va fi anul victoriei pentru Ferrari şi este impulsionat în declaraţii de optimismul arătat de coechipierul său Fernando Alonso.

Ferrari speră să întrerupă dominaţia celor de la Red Bull Racing în Formula 1 prin intermediul noului monopost F2012 prezentat vineri la Maranello, iar Fernando Alonso şi Felipe Massa privesc cu încredere spre îndeplinirea acestui obiectiv.

Alonso este dornic să revină în lupta pentru titlul mondial şi să-şi adjudece cât mai multe victorii în sezonul care va începe în luna martie.

"Este al treilea meu sezon la Ferrari şi voi începe cu aceeaşi putere şi determinare. Vreau să mă descurc bine. Sigur că va fi echilibrat, dar vrem să vedem monoposturile roşii pe podium. Sunt sigur că ne vom descurca bine în acest an. Am încredere în abilităţile pe care le avem la Ferrari. Avem două luni să ne pregătim înaintea primei curse. Trebuie să luptăm pentru titlu şi să câştigăm cât mai multe puncte posibil. Vrem cu adevărat să fim în fruntea clasamentului. Trebuie să fim cât se poate de constanţi şi sunt sigur, cu adevărat sigur, că vom fi capabili să atingem obiectivele grozave", a precizat spaniolul.

Coechipierul său consideră că noul monopost este unul foarte agresiv şi anticipează performanţe foarte bune încă din startul sezonului, după ce Scuderia a început mai lent precedentele ediţii de campioant.

"Lăsaţi-mă să vă spun că arată foarte, foarte agresiv.

Face parte din visurile mele. Ştiu că au fost multe şedinţe de brainstorming când a venit vorba de noua maşină. Întotdeauna am vrut să dezvoltăm noi modele, aşa că sunt impresionat de noul monopost. Începem în câteva zile şi sunt sigur că sezonul va fi încântător şi foarte echilibrat", a precizat brazilianul.

Ulterior, Massa şi-a manifestat dorinţa de a lupta din nou pentru titlul mondial pentru prima oară după patru ani, mai ales în contextul în care este sub presiunea de a obţine rezultate bune cu scopul de a convinge Ferrari să-i prelugească contractul pentru 2012.

"Va fi un an important pentru mine şi pentru întreaga echipă, acesta va fi anul victoriei. Vrem să luptăm pentru a lua titlul înapoi. Vreau să cred în abilităţile mele şi în monopostul nostru. Vrem să vedem Ferrari câştigând cât mai des posibil. Aici simt o încredere, mă concentrez pe victorie", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Taguri: Alonso, Ferrari, Massa

Comentarii (1)

  • jerryS
    salut
    pemtru o echipa,care a castigat 1 cursamsi aia cu noroc,in 2011,Ferrari vorbeste foarte mult!Se incurajeaza singuri,dar parca vad ca o sa-i puna la respect si Sahara Force India!
    Sunt curios de Lotus,cum o sa se descurce anul asta!
    Force India au a 3-a linie de piloti,din campionat dupa RedBull si Mclaren!Sunt 2 tineri foarte buni aacolo si daca vor avea suficiente fonduri la dispozitie,pentru ca am citit ca,compania Kingfisher,al lui VJ Malya nu se simte prea bine financiar,atunci vor putea dezvolta monopostul indeajuns de mult incat sa vina intre primii 5-6 la sfarsitul sezonului!
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru