Massa a revenit in cursele de karting

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.09.2009
Felipe Massa a revenit in aceasta saptamana la volanul unui kart pentru prima oara dupa accidentul suferit in luna iulie in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

Felipe Massa nu a mai avut rabdare pana in luna noiembrie pentru a concura in celebra cursa de karting de la Florianopolis, astfel ca s-a urcat intr-un astfel de monopost chiar in aceasta saptamana.

Evenimentul a avut loc tot in Brazilia, la Sao Paulo, iar brazilianul a efectuat 6 tururi de pista inainte de a se opri din cauza inceperii ploii.

Urmatorul pas pentru Massa este utilizarea simulatorului Ferrari, existand sanse ca brazilianul sa revina in Formula 1 mai devreme de sezonul 2010. De altfel, seful Stefano Domenicali a admis recent ca nu exclude posibilitatea ca pilotul sa ia startul in ultima cursa a sezonului de la Abu Dhabi.

Via | Motorsport

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (9)

  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Ura :)))
    0 0
  • Sanatate Felipe
    Bravo Felipe. Sa te vedem la treaba anul viitor, si de ce nu chiar in acest an :) Pacat ca nu-ti va da nici o sansa Lewis :(
    0 0
  • MDA
    Bv foarte bine ca sa reface, desi Raikkonen trebuia sa ramana . Massa nu mi-a placut niciodata. Sa vedem c face cu alonso coleg . Pe mine nu o sa mai intereseaze aceasta echipa . Ma mut cu Kimi unde este el ! :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kimi_rai
    La Kimi acasa sau unde? Este foarte confuz postul tau... Care echipa? Echipa... Felipe? Echipa de Karting Felipe? sau...
    0 0
  • Kimi
    lui Kimi ii va fi mult mai greu alaturi de Ham:),cu Massa si Ferrari a avut o adevarata "luna de miere" finalizata cu un titlu,sa vedem cate titluri va avea cu McLaren:)
    0 0
  • lasa-ne!
    Daca Alonso va fi la ferari masa o va lua clar peste nas, dar e obisnuit! Peste ochi sau peste nas....... ce mai conteaza? Hahaha!
    0 0
  • ...
    O sa vedem ce brinza o sa faca dupa revenire ca prea il pupati undeva.Sa nu ramineti mofluji....Cred ca ii sta bine la karting.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Este posibil ca dupa acest accident, ca Felipe sa fie mai incet sau mai rapid. Evident ca in 2010 pleaca cu un handicap sa vedem totusi cat de pregatit o sa fie.
    0 0
  • ne vedem la abu dhabi
    si o sa vedem cat de "ïncet" e ;))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru