Massa a testat 6 ore in simulator

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Felipe Massa a testat marti timp de sase ore in simulatorul Scuderiei Ferrari de la Modena, pentru a se pregati inainte de primul test pe circuit cu monopostul F2007.

Massa a revenit marti la Maranello pentru prima oara dupa accidentul suferit la finalul lunii iulie in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu al Ungariei, fiind intampinat cu bucurie de angajatii Scuderiei Ferrari. Brazilianul a efectuat ulterior nu mai putin de sase ore de teste in simulatorul de la Modena, scopul fiind acela de a recapata incredere in propriile forte.

"Am lucrat foarte bine, fara nicio problema. Simulatorul utilizeaza un monopost A1GP, asa ca nu este exact ca cel de F1, dar este destul de aproape. Am pilotat pe circuitul de la Barcelona pentru a evita sa creez o atmosfera de test si mai mare", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Massa va continua sa lucreze in simulator si pe parcursul zilei de miercuri, urmand ca joi sa participe la un chat cu fanii Scuderiei Ferrari pe site-ul Ferrari.com. Ulterior, echipa va decide ziua in care Massa va efectua testul la volanul monopostului F2007, singurul lucru cert fiind ca testul nu va avea loc in aceasta saptamana.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru