Massa a testat monopostul Ferrari într-o zi de filmare

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.05.2011
Felipe Massa a participat vineri la un Shakedown cu monopostul Ferrari 150 Italia pe circuitul de casă de la Fiorano.

Ferrari a utilizat la sfârşitul săptămânii trecute una dintre zilele de filmare permise de regulament, ocazie cu care Felipe Massa a urcat la volanul monopostului 150 Italia pe circuitul de casă de la Fiorano.

Chiar dacă scopul oficial a fost realizarea unui clip video pentru site-ul oficial al echipei, Ferrari a profitat de ocazie pentru a evalua caracteristicile monopostului după debutul modest de sezon în care nu a obţinut niciun loc pe podium. Pe lângă 150 Italia, brazilianul a urcat şi la volanul altor două maşini Ferrari de stradă, şi anume 458 Italia şi 458 Challenge.

"A fost foarte distractiv. Niciodată nu am pilotat trei maşini Ferrari una după alta în acest fel. După atât de multe ore în simulator a fost frumos să am o pauză şi să mă bucur pe circuit", a declarat pilotul Scuderiei Ferrari la sfârşitul evenimentului.

Testul efectuat de Ferrari cu numai o săptămână înainte de primele antrenamente libere din Turcia ar putea avea o anumită semnificaţie şi pentru dezvoltarea monopostului.

Scuderia mizează pe un nou update la Istanbul care vizează în principal o nouă aripa fată care să aducă mai multă forţă de apăsare aerodinamică pe puntea faţă.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Kristi
    ...monopostul Ferrari într-o zi...
    Se pare ca i-a venit randul la Ferrari sa-nceapa performanta!!
    6 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru