Massa a trecut cu bine de a doua scanare creierului

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 26.07.2009
Felipe Massa a efectuat duminica dimineata o noua scanare a creierului, iar analizele au iesit pozitive, brazilianul urmand sa ramana in coma artificiala pentru urmatoarele 48 de ore.

Starea de sanatate a lui Felipe Massa se mentine stabila si pe parcursului zilei de duminica, potrivit declaratiilor facute de medicii de la spitalul AEK din Budapesta.

Pilotul Scuderiei Ferrari a efectuat in aceasta dimineata o noua scanare a creierului, iar rezultatele analizelor sunt pozitive, brazilianul neavand probleme majore din acest punct de vedere.

Totusi, conform procedurilor medicale in vigoare, Massa va ramane in coma artificiala pentru urmatoarele 48 de ore, medicii evitand inca sa se pronunte in privinta perioadei de recuprare.

Se estimeaza ca exista sanse reale ca Massa sa nu mai poata concura pana la finalul actualului sezon competitional. Din motive lesne de inteles, Ferrari nu a luat inca o decizie in privinta inlocuitorului sau pentru urmatoarele curse, insa principalii favoriti sunt cei doi piloti de teste ai Scuderiei, Marc Gene si Luca Badoer. Pe de alta parte, speculatiile din paddock despre o revenire pe circuit a septuplului campion mondial Michael Schumacher au fost negate de Willi Webber, managerul germanului.

Via | NobleF1

Comentarii (7)

  • inlocuire
    ar fi frumos sa vina M.Schumacher in locul lui Massa
    0 0
  • sau....
    eu unul cred ca se estimeaza si sanse reale sa nu mai participe vreodata...nu doar anul asta...
    0 0
  • Schumy
    Ar fi frumos sa-l vedem din nou pe pista dar nu cu pretul asta.Sper k pana la urmatorul GP sa-l avem din nou pe Massa printre...nici nu vreau sa ma gandesc k ar putea absenta pana la finele sezonului si cu atat mai mult k va fi nevoit sa se retraga.Felipe a dat tot timpul dovada de un optimism si o vointa iesita din comun si probabil acestea il vor ajuta sa se insanatoseasca cat mai curand Multa sanatate !!!
    0 0
  • hungaroring
    desi sunt fan mclaren ii doresc multa sanatate lui massa, sa se recupereze cat mai repede si sa se intoarca cat mai curand pe circuitele de viteza !!! in ceea ce priveste inlocuitorul pentru cele cateva curse cat va absenta nu cred ca schumcaher e o varianta posibila, totusi s-a retras de aproape 3 ani !!!
    0 0
  • :)
    ei..nu cred ca-i trebuie prea mult lui schumi sa revina... ce... Alain Prost n-a absentat si a revenit dupa? desi zicea ca se retrage... nu mai stiu exact daca un an, sau doi....
    0 0
  • Nu-i usor sa revii
    Pilotii actuali lucreaza cateva luni intens inaintea sezonului si chiar cateva ore pe zi in plin sezon. Sa recuperezi handicapul asta ai nevoie de cateva luni. Asa ca Schumacher chiar daca are vrea sa revina e constient ca nu poate fi 100% in timp util pentru primele curse ce urmeaza sa vina.
    In al doilea rand daca ai 2 piloti de teste si nu le dai acestora sansa sa concureze, macar cand un titular e indisponibil, atunci e foarte demotivator pentru acestia.
    0 0
  • sper sa il scoata cat mai repede din coma indusa intrucat fiecare 24 de ore petrecute in aceasta stare echivaleaza cu o luna de recuperare :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru