Massa: "Am fost îngrijorat că Ferrari nu-mi va prelungi contractul"

de Daniel Popescu
Luni, 03.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa a admis că s-a temut că va fi îndepărtat de la Ferrari după rezultatele modeste din prima parte a sezonului.

Felipe Massa va fi coechipierul lui Fernando Alonso şi în sezonul 2013 după ce a semnat în luna octombrie prelungirea contractului, la capătul a numeroase speculaţii cu privire la viitorul său.

Brazilianul a admis pentru prima oară că, în urma rezultatelor dezamăgitoare din primele curse ale anului, s-a temut că Ferrari nu-i va prelungi înţelegerea care expiră la sfârşitul acestui an.

"În prima jumătate a anului am fost îngrijorat cu privire la prelungirea contractului meu. Nu m-am gândit că Ferrari va aştepta până la sfârşitul verii înainte să decidă linia de piloţi pentru anul viitor", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
După pauza de vară din luna august, Massa a început să furnizeze rezultate din ce în ce mai bune, iar pilotul afirmă că aceste progrese s-au datorită tocmai datorită faptului că nu s-a mai gândit la viitorul sau în cadrul echipei.

"La început am acordat prea multă atenţie acestor lucruri, dar în august mi-am spus că ar trebui să mă gândesc doar la curse, aşa că am început să pilotez cu adevărat, să simt bine monopostul şi să pilotez cât de rapid pot.

Acum mă simt foarte puternic, iar rezultatele sunt acolo în ultimele nouă curse, aşa că sunt optimist pentru viitorul meu şi al Scuderiei Ferrari", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (4)

  • l-a vrut alonso...
    14 2
  • cat de intetligenti sunt cei de la ferrari.massa are 10 ani la ferrari si degeaba ,e posibil sa fie singurul pilot ferrari din istorie care acumuleaza 10 ani cu ineficienta maxima.acum lui ii ridica statul ca a fost si el 2 3 curse mai rapid ca alonso
    2 4
  • GrosJean
    e, acu o sa fie ingrijorat Alonso.
    2 1
  • acum cica ar vrea o rusoaica alonso ...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru